Try-out groot succes!


050403_1448Het is zondagochtend, de wekker gaat… wat is er aan de hand?? Waarom gaat die verrekte wekker zo vroeg??
Na 3 keer te snoozen kom ik erachter… vandaag de langverwachte try-out!!

De opkomst was fantastisch! Alle vrienden en bekenden zijn komen kijken wat we in de afgelopen weken voor elkaar hebben gebokst!

Het begon zo rond 12:30, de zaal was redelijk gevuld, de spanning was goed voelbaar… Toch een beetje eng; een optreden na zoveel maanden. Bij Martin was echter geen spoortje van nervositeit te bekennen, dit bleek hij achteraf goed te hebben verborgen!
Na een paar rustige nummers in de eerste set stroomde de zaal meer vol en schakelden we over op het wat ruigere werk.

De reacties in de pauze waren allemaal positief, zelfs de doorgewinterde muziekpuristen onder hen waren zeer te spreken over het behaalde resultaat na zo’n korte periode. Ook de reacties op het schitterende podium van Martin, met de lichtplaten van Gert waren niet van de lucht.
Natuurlijk ging er hier en daar wat mis, maar daarvoor was het ook een try-out, de meeste mensen hebben het niet eens gemerkt, die waren te druk met hun biertjes….,Ook het speciale gastoptreden van Mike en Dion-B was een succes! Dion, de zoon van Piet, de geluidstechnicus rapte waanzinnig! Het publiek ging helemaal uit z’n dak toen hij scandeerde: “Steek die vingers in de lucht, van links naar rechts, hou ze hoog in de lucht!!!!”
Mike de zoon van Martin drumde fantastisch: “als ie zo door gaat kan ie wel vaker invallen”, aldus een trotse vader.

Klik hier voor alle foto’s.
Al deze foto’s zijn gemaakt door Martijn Lammerts, een freelance grafisch vormgever, dtp-er, multimedia-er en bovenal vriend… Kijk en geniet van deze mooie plaatjes…